Revista online pentru femei

DETOXIFIEREA DUPĂ SĂRBĂTORI

93

Sărbătorile aduc în alimentația noastră foarte multe preparate pe care nu le mâncăm zi de zi dar pe care în perioada sărbătorilor nu le putem evita. Astfel, organismul nostru acumulează toxine, e-uri, grăsimi și implicit kilograme în plus. După perioadă sărbătorilor ne simțim plini, nu mai vrem să auzim de carne, prăjiturele și alte delicii pe care le-am savurat în perioada aceasta, cel puțin până la următoarea sărbătoare. Așadar, vă invităm să vă detoxifiați după această perioadă aglomerată în care cu siguranță organismul dvs a trecut prin diferite modificări, de la stări de balonare și flatulență, până la senzația de saturație.

Acum este momentul optim pentru a scăpa de excesul de kilograme acumulat în perioada sărbătorilor. Perioada festivă vine la pachet cu exces de alcool, grăsimi, proteine de origine animală și muuult zahăr. Poți începe detox-ul cu un obicei simplu și foarte eficient : începe-ți ziua cu cu ceașcă mare de apă caldă în care ai stors o jumătate de lămâie, elimina cofeina în această perioadă, o poți înlocui cu ceai verde.

Iată câteva sfaturi :

  • Ai grijă la dietă – oferă-i organismului tău o pauză de la alimentele procesate, axeaza-te mai mult pe supe creme, smoothie-uri și legume proaspete.
  • Relaxează-te – o baie aromată cu câteva picături de ulei de lavandă este alegerea potrivită pentru a te relaxa.
  • Fă mișcare – pentru a elimina toxinele, vă recomandăm să faceți mișcare cât de mult puteți, fie la o plimbare în parc, fie la sala de fitness.

Leave A Reply

Your email address will not be published.